Off Topic

Hockey Talk

Moderators: RocketGirl, Blades

Post Reply
User avatar
Beehive
Posts: 100
Joined: Fri Apr 03, 2015 8:50 am

Off Topic

Post by Beehive » Thu May 04, 2017 8:11 pm

I apologize in advance to the users of this forum but I know that some of us on here also follow the new PJHL site for Junior C hockey. Whenever I try to comment on a topic it keeps coming up as a Network 54 error on the PJHL forum. Is anyone else who uses this site experiencing the same thing? Thanks.




User avatar
leafs63
Posts: 32
Joined: Sun Sep 22, 2013 1:44 pm

Re: Off Topic

Post by leafs63 » Thu May 04, 2017 8:53 pm

I have same problem and I am working on a solution. Will let you know as soon as I figure it out. If you replace the "f" with "Forum" in your link you can post on that site.

Seth
Posts: 59
Joined: Sat Jul 04, 2015 9:49 pm

Re: Off Topic

Post by Seth » Thu May 04, 2017 9:30 pm

I hit refresh and it goes to the comment screen.

User avatar
leafs63
Posts: 32
Joined: Sun Sep 22, 2013 1:44 pm

Re: Off Topic

Post by leafs63 » Fri May 05, 2017 7:05 am

That use to work for me but it is not working now.

User avatar
Blades
Posts: 254
Joined: Mon Sep 22, 2003 1:24 pm
Location: Watching some sport somewhere.

Re: Off Topic

Post by Blades » Fri May 05, 2017 12:51 pm

I went to the one for the Stobbs Division, made a post and it worked perfectly fine. The link for the Stobbs is http://www.network54.com/Forum/836215

Which forum are you attempting to post within?
Volunteers built Noah's Ark, professionals built the Titanic

User avatar
Beehive
Posts: 100
Joined: Fri Apr 03, 2015 8:50 am

Re: Off Topic

Post by Beehive » Fri May 05, 2017 3:17 pm

I have tried both the Stobbs and Tod and when I click on the comment button at the bottom of a post the red comment letters turn to blue and then the error message is displayed. I did not attempt to post on any of the other forums.

User avatar
leafs63
Posts: 32
Joined: Sun Sep 22, 2013 1:44 pm

Re: Off Topic

Post by leafs63 » Sat May 06, 2017 11:40 am

If your link has a "f" in it change it to "Forum" and you should be able to post. It is a Network 54 issue and is happening on all beta forums with the "f" in the link. Have posted posted a "Post issue" on all PJHL forums.

User avatar
Beehive
Posts: 100
Joined: Fri Apr 03, 2015 8:50 am

Re: Off Topic

Post by Beehive » Sat May 06, 2017 6:09 pm

Still not working for me. Guess that I'm done for the year!

User avatar
leafs63
Posts: 32
Joined: Sun Sep 22, 2013 1:44 pm

Re: Off Topic

Post by leafs63 » Sun May 07, 2017 5:49 pm

Did you go to the thread that says Posting issues and clicked on the link given? Works for me that way.

User avatar
Beehive
Posts: 100
Joined: Fri Apr 03, 2015 8:50 am

Re: Off Topic

Post by Beehive » Sun May 07, 2017 7:31 pm

Thanks Leafs 63! I made a post on the Tod forum which worked.

Post Reply